• 091 73 78 355
 • Prijavite se na newsletter
Moja košarica0,00 kn
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

Nerf

Nerf 

Artikli 31 do 40 od 47 ukupno

po stranici
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 1. Ciljevi sa pjenastom bačvom za bacače NERF-a

  Komplet meta-meta za NERF strelice izrađene od lagane pjene. Uređaj koji mora imati svaki ljubitelj NERF pokretača. Omogućit će vam vježbanje točnosti i preciznosti udarca. Set uključuje 6 bačava. Dimenzije: 6x4cm.
 2. Manšeta za NERF metake za strelice

  Praktični narukvicu za strelice NERF izrađene od gume. Uređaj koji mora imati svaki ljubitelj NERF pokretača. Ima zatvarač na čičak i 8 utora za uloške. Dimenzije: 18x5cm.
 3. Pikado za NERF lansere fluorescentne 10 kom

  Fluorescentni set streljiva NERF. Strelice su izrađene od materijala nalik na pjenu. Komplet uključuje 10 projektila. Dimenzije: Duljina: 7 cm, promjer 1 cm. Bijela, sjaj noću
 4. Pikado za NERF lansere s mekanim vrhovima 10 komada

  Nerf strelice za lansiranje. Osnovno streljivo za svakog ljubitelja lansera. Izrađena od pjene završena mekom gumom. Dostupno u plavoj boji s narančastim obrubom. Set od 10 strelica. Dimenzije: 7cm.
 5. Remen za strelice, časopis Nerf

  Remen na okviru za pikado Nerf i dodatni magazin. Potrebno streljivo uvijek će vam biti pri ruci. Savršen uređaj za bilo kojeg obožavatelja Nerf Launchera. Remen se može podesiti i pričvrstiti kopčom. Dimenzije: od 45 do 65 cm.
 6. Lopte za lansere Nerf Rival, streljivo, 100 kom

  Mali BB za NERF lansere. Izrađena od meke plastike. Dostupno u raznim bojama.
 7. Lanser za pušku Blaze Storm + crvene strelice NERF

  Senzacionalni mitraljez Blaze Storm u izvornoj crvenoj boji. Savršen uređaj za ljubitelje NERF igračaka. Lanser će ispaliti 3 strelice odjednom. U kompletu: puška i dvije vrste strelica. Pištolj radi bez baterije. Dimenzije: 62x23x6cm.
 8. Lanser za pištolj Blaze Storm + 10 strelica NERF

  Veliki, senzacionalni cilindar Blaze Storm. Ima spremnik za šest strelica u dvije vrste. Lanser je izvrstan program za ljubitelje NERF igračaka. Razvit će spretnost i točnost. U kompletu: puška i dvije vrste strelica. Dimenzije: 38x17x4,5cm.
 9. Pokretač puške Blaze Storm +10 NERF Pikado

  Senzacionalna i jednostavna mitraljeza Blaze Storm. Pokretač je savršen program za ljubitelje NERF igračaka i ljubitelje računalnih igara. Set uključuje: pušku, 10 velikih strelica i spremnik za metake. Dimenzije: 54,5 x 20 x 4,5 cm.
 10. Taktički borbeni prsluk Nerf 2 Launcher

  Taktički prsluk za ljubitelja strelice Nerf. Ima čičak trake i dodatni prostor za odlaganje potrebnog pribora. Inventar će vam biti pri ruci. Izrađena od trajnog materijala. Dostupno u crnoj boji. Dimenzije: 52x46cm.

Artikli 31 do 40 od 47 ukupno

po stranici
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5