• 091 73 78 355
  • Besplatna dostava
Moja košarica0,00 kn

Product was successfully added to your shopping cart.

DJEČJA PODLOGA I TORBA PLAY & GO - DIJAMANT ZELENI

PLAY & GO - DIJAMANT ZELENI
253,13 kn
-+

Detalji

Raspršene kocke, automobili i druge igračke su pravi napor svih roditelja. Imamo revolucionarno rješenje za vas! Torba i dječja podloga PLAY & GO je idealna. Omogućuje igru na podlozi da djeca ne sjede na podu i nakon igre se torba vrlo lako zajedno sa igračkama sklopi. Vrlo je korisna pogotovo za igru na otvorenom (na plaži, travnjaku, dvorištu,..).U promjeru mjeri čak 140 cm i nudi dovoljno prostora za igru i više djece i lako sprema znatne količine igračaka.

Dodatne informacije

Opozorila Ne
Proizvođač Ne
Vrijeme isporuke Na zalihi
Freeshipping Ne
cijeni 253,13 kn
Prije upotrebe ukloniti svu ambalažu koja nije dio igračke. Preporučeno je, da je igra pod nadzorom odrasle osobe. Prije upotrebe pročitajte upute, slijedite ih i spremite ih kao referencu. Upute i upozorenja su uključeni u paket. Boje i sadržaj proizvoda može se razlikovati od prikazanih na pakiranju.

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

DJEČJA PODLOGA I TORBA PLAY & GO - DIJAMANT ZELENI Raspršene kocke, automobili i druge igračke su pravi napor svih roditelja. Imamo revolucionarno rješenje za vas!
Torba i dječja podloga PLAY & GO je idealna. Omogućuje igru na podlozi da djeca ne sjede na podu i nakon igre se torba vrlo lako zajedno sa igračkama sklopi. Vrlo je korisna pogotovo za igru na otvorenom (na plaži, travnjaku, dvorištu,..).U promjeru mjeri čak 140 cm i nudi dovoljno prostora za igru i više djece i lako sprema znatne količine igračaka.

253.13 HRK Dostupnost: Na skladištu