• 091 73 78 355
  • Besplatna dostava
Moja košarica0,00 kn

Product was successfully added to your shopping cart.

DJEČJA PODLOGA I TORBA PLAY & GO - NIK

PLAY & GO - NIK
253,13 kn
-+

Detalji

Raspršene kocke, automobili i druge igračke su pravi napor svih roditelja. Imamo revolucionarno rješenje za vas! Torba i dječja podloga PLAY & GO je idealna. Omogućuje igru na podlozi da djeca ne sjede na podu i nakon igre se torba vrlo lako zajedno sa igračkama sklopi. Vrlo je korisna pogotovo za igru na otvorenom (na plaži, travnjaku, dvorištu,..).U promjeru mjeri čak 140 cm i nudi dovoljno prostora za igru i više djece i lako sprema znatne količine igračaka.

Dodatne informacije

Opozorila Ne
Proizvođač Ne
Vrijeme isporuke Na zalihi
Freeshipping N/A
cijeni 253,13 kn
Prije upotrebe ukloniti svu ambalažu koja nije dio igračke. Preporučeno je, da je igra pod nadzorom odrasle osobe. Prije upotrebe pročitajte upute, slijedite ih i spremite ih kao referencu. Upute i upozorenja su uključeni u paket. Boje i sadržaj proizvoda može se razlikovati od prikazanih na pakiranju.

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

DJEČJA PODLOGA I TORBA PLAY & GO - NIK Raspršene kocke, automobili i druge igračke su pravi napor svih roditelja. Imamo revolucionarno rješenje za vas!
Torba i dječja podloga PLAY & GO je idealna. Omogućuje igru na podlozi da djeca ne sjede na podu i nakon igre se torba vrlo lako zajedno sa igračkama sklopi. Vrlo je korisna pogotovo za igru na otvorenom (na plaži, travnjaku, dvorištu,..).U promjeru mjeri čak 140 cm i nudi dovoljno prostora za igru i više djece i lako sprema znatne količine igračaka.

253.13 HRK Dostupnost: Na skladištu