• 091 73 78 355
 • Prijavite se na newsletter
Moja košarica0,00 kn
Navigation

Product was successfully added to your shopping cart.

NAMJEŠTAJ

Dječji namještaj

Dječji namještaj za udoban boravak djeteta

Prilikom opremanja dječje sobe, usredotočite se na dijete, njegove želje i potrebe.

Dječja soba je njegovo sklonište, njegov prostor namijenjen za igru, spavanje i druženje. To je mjesto gdje može stvoriti puno neovisnosti, igrati ga na svoj način, i osjećati se opušteno i autonomno.

Važno je, da je oprema dječje sobe prilagođena djetetovoj dobi. Za malu djecu, preporuča se oprema sa mekim jastucima koji nude sigurno puzanje i penjanje što jača njihovu pokretljivost, autonomiju i samopouzdanje.

Oprema neka uključuje i didaktičke ​​igračke koje promiču razvoj motoričkih sposobnosti i ugodno utječuju na razvoj. Zidne didaktičke ploče vrlo su dobar izbor jer sadrže mnogo razigranih, šarenih i zvučnih elemenata koji su vrlo zanimljivi djeci. Također su važne razne kutije i košare za igračke u koje djeca mogu pospravljati igračke nakon završetka igre (naravno uz naš poticaj :)).

Sve do adolescencije prilagođavamo dječju sobu i namještaj. Didaktičko-kreativni stolovi za najmlađe kasnije se zamjenjuju s pisaćim stolovima i policama za knjige. Udobnost dječjih soba uvijek se može povećati udobnim dječjim tepisima s različitim uzorcima.

Neka dječja soba bude udobna i zanimljiva!

Artikli 1 do 15 od 196 ukupno

po stranici
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Artikli 1 do 15 od 196 ukupno

po stranici
Stranica:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5