• 091 73 78 355
  • Prijavite se na newsletter
Moja košarica0,00 kn

Product was successfully added to your shopping cart.

Modularna kocka - Gymbox 100

Modularna kocka - Gymbox 100
GYMBOX100
7.627,32 kn
-+

Detalji

Gymbox 100

Ova modularna kocka s lakoćom postaje pravi sporski komplet od pjene. Raznolikost elemenata omogućuje različite kombinacije te se na taj način stvaraju prostorne konstrukcije, putevi s preprekama i prostor za vježbu. Komplet se sastoji od strunjače koja ujedinjuje različite elemente poput bazena s lopticama, ljuljačke, stepenice, tobogane i tunel. Dostupna je u dvije različite veličine.

Dodatne informacije

Opozorila od 3 leta
Proizvođač Ne
Vrijeme isporuke 3 - 10 dana
Freeshipping Ne
cijeni 7.444,26 kn
Prije upotrebe uklonite svu ambalažu koja nije dio igračke. Za vrijeme igre, dijete mora biti pod nadzorom odrasle osobe. Ambalažu spremite - sadrži informacije koje vam mogu pomoći kod daljnje uporabe. Prije uporabe pozorno pročitajte upute za korištenje. Sve upute i upozorenja su priloženi uz ambalažu. Kod boje i sadržaja proizvoda, mogu se pojaviti manja odstupanja od onih na ambalaži.

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

Modularna kocka - Gymbox 100

Gymbox 100Ova modularna kocka s lakoćom postaje pravi sporski komplet od pjene. Raznolikost elemenata omogućuje različite kombinacije te se na taj način stvaraju prostorne konstrukcije, putevi s preprekama i prostor za vježbu. Komplet se sastoji od strunjače koja ujedinjuje različite elemente poput bazena s lopticama, ljuljačke, stepenice, tobogane i tunel. Dostupna je u dvije različite veličine.


7444.2555 HRK Dostupnost: Na skladištu