• 091 73 78 355
  • Prijavite se na newsletter
Moja košarica0,00 kn

Product was successfully added to your shopping cart.

Detalji

Drvena ploča sa postoljem, djeca je mogu koristiti za crtanje s kredom, ili stavljanje magneta. Djeca će uživati u beskrajnim satima kreativne zabave koja će pobuditi u njima umjetničku stranu. Ploču je u potpunosti lako sastaviti i rastaviti tako da zauzima malo prostora. Također je vrlo praktična za igru prilikom putovanja!

Dodatne informacije

Opozorila od 3 leta
Proizvođač Everearth
Vrijeme isporuke Ne
Freeshipping N/A
cijeni 2.077,23 kn
Pred uporabo odstranite vso embalažo, ki ni del igrače. Pri igri naj bo otrok pod nadzorom odrasle osebe. Embalažo obdržite kot informacijo za kasnejšo porabo.Pred uporabo preberite navodila, jih upoštevajte in shranite kot napotek. Navodila in opozorila so priložena v embalaži. Barve in vsebina izdelka lahko odstopajo od naslikanih na embalaži.

oznake proizvoda

Korisnite razmaknicu za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike ('') za izraze.

MAGNETNA PLOČA SA DRVENIM OKVIROM Everearth Drvena ploča sa postoljem, djeca je mogu koristiti za crtanje s kredom, ili stavljanje magneta. Djeca će uživati u beskrajnim satima kreativne zabave koja će pobuditi u njima umjetničku stranu. Ploču je u potpunosti lako sastaviti i rastaviti tako da zauzima malo prostora. Također je vrlo praktična za igru prilikom putovanja!
2077.22945 HRK Dostupnost: Na skladištu