• Isporuka i otprema

  Sve proizvode isporučujemo u roku od 1 do 7 radnih dana od primitka vaše narudžbe / prijenosa, najčešće isti dan. Pošiljke se ne isporučuju nedjeljom i državnim praznicima. Isporuku vrše naši ugovorni partneri za dostavu. U slučaju posebnih zahtjeva (robu želite isti dan kada je narudžba poslana, robu želite sljedeći dan u određeno vrijeme itd.), Javite nam se na broj telefona 091 73 78 355 i zajedno ćemo naći rješenje.

 • Privatnost i sigurnost

 • Obavezujemo se trajno zaštititi sve osobne podatke korisnika. Trajno pohranjujemo IP adrese svih posjetitelja na www.didakticke-igracke.hr a registrirani članovi imaju i: ime i prezime, e-adresu, kontakt telefon, primarnu adresu i adrese za dostavu, zemlju prebivališta, vrijeme i datum registracije i arhiva komunikacije s davateljem usluga.
 • Poduzeče će osobne podatke koristiti isključivo u svrhu ispunjavanja narudžbe (slanje informativnog materijala, ponuda, računa) i druge potrebne komunikacije. Ni u kojem slučaju se podaci korisnika neće predati neovlaštenim osobama.Korisnik je odgovoran i za zaštitu osobnih podataka osiguravajući sigurnost svog korisničkog imena i lozinke i odgovarajuću softversku (antivirusnu) zaštitu svog računala.

Poduzeče ne odgovara za točnost unešenih podataka stranke.

Upravitelj didakticke-igracke.hr može koristiti podatke u anonimnom sažetku za potrebe statističkih analiza.

Ni u kojem slučaju upravitelj web stranice neće predati neovlaštene osobe. Vjerujemo samo usluzi dostave (npr. DPD, GLS, POŠTA) za korisničku adresu za                 dostavu. S korisnikom ćemo kontaktirati samo putem komunikacije na daljinu, osim ako korisnik to izričito ne uloži.

 • Vračanje i reklamacije

  Potrošač (navedeno se odnosi samo na fizičke osobe koje nabavljaju robu u svrhe izvan svoje profitne djelatnosti) ima pravo obavijestiti tvrtku (e-mail: info@didakticke-igracke.hr) u roku od 14 dana od primitka robe, bez potrebe za obrazloženjem svoje odluke. Rok počinje teći jedan dan od dana prihvaćanja. Jedini trošak koji se potrošaču naplaćuje u vezi s otkazivanjem ugovora jest trošak vraćanja robe (koji se, ako je otpremljen, naplaćuje prema cjeniku dostavne službe i ovisi o tome je li pošiljka / paket / teret). Roba mora biti vraćena prodavatelju u roku od 30 dana nakon što je poslano obavijest o otkazivanju (kupnja).

  Potrošač nema pravo odustati od ugovora, u slučaju ugovora čiji je predmet proizvod proizveden prema točnim uputama potrošača, koji je prilagođen njegovim osobnim potrebama, a koji po svojoj prirodi nije prikladan za povrat koji je brzo pokvarljiv ili je istekao rok trajanja. Mogućnost odustajanja od ugovora nije moguća pri kupnji proizvoda za koje je plaćanje na predračunu, a kupac ih naručuje na temelju kupčevih želja. Robu mora vratiti neoštećenu i nepromijenjenu.
  Potrošač ne može slobodno koristiti robu. Potrošač može pregledati i testirati robu u mjeri koja je potrebna da se utvrdi stvarno stanje. Ispitivanje robe koja odstupa od goreg smatra se upotrebom robe, što znači da potrošač time gubi pravo na odustajanje od ugovora.

  Prilikom povlačenja iz ugovora gdje su sredstva korištena s računa www.didakticke-igracke.hr ili promotivnog koda, ta se sredstva smatraju popustom i neće se vratiti (iznos vraćen), niti će se sredstva vratiti na račun  poduzeča – osim ako nije upotrijebljen poklon-certifikat www.didakticke-igracke.hr; smatra se načinom plaćanja i vraća se na korisnički www.didakticke-igracke.hr račun nakon raskida ugovora, a uplaćeni iznos vraća se na TRR korisnika.

  Uplate će biti vraćene u najkraćem mogućem roku i najkasnije u roku od 30 dana od primitka obavijesti o odustajanju. Da bi se osigurala točnost, točnost i pravovremenost povrata i osigurala evidencija o uplatama, povrat plaćanja kupcu vrši se isključivo prijenosom na njegov transakcijski račun. Plaćanje u gotovini nije moguće!

  Povrat robe koja je primljena tvrtki u roku otkaza ugovora smatrat će se obavijesti o odustajanju od ugovora.

  Reklamacija 

  Ako se prigovor odnosi na oštećenu ambalažu (uzrokovanu prijevozom), reklamirajte je dostavljaču (ili poštaru) tako da ispunite prigovor i obavijestite nas na info@didakticke-igracke.hr. Zajedno z ugovornim partenrom dostave pobrinut ćemo se da se pritužba riješi u najkraćem mogućem roku.

  Narućivanje

 • Naručivanje se vrši 24 sata dnevno, sve dane u godini. Preduvjet za narudžbu je prijava u web shop.. Pojedinac ima korisničko ime i lozinku za pristup svom računu. Narudžba se može predati i telefonom na 091 73 78 355 ili mail  info@didakticke-igracke.hr. Nakon predaje narudžbe, kupac na primljenu narudžbu prima poruku o primljenoj narudžbi koja sadrži opis naručene robe te količinu i iznos. Kupac mora obavijestiti internetsku trgovinu o promjeni narudžbe na info@didakticke-igracke.hr ili na  091 73 78 355.
 • Plaćanja i cijene

           Načini plaćanja

Internetska stranica za kupovinu www.didakticke-igracke.hr nudi sljedeće načine plaćanja:

 • gotovinom ili karticama kod dostave (primjenjuje se internetska cijena) *,
 • prijenosom na račun upravitelja www.didakticke-igracke.hr- poduzeče Luxury Heritage d.o.o. – prema računu ponude / predračuna(primjenjuje se internetska cijena),
 • karticama (Visa, Mastercard,..)
 • Paypal

* Za pojedinačne narudžbe zadržavamo pravo zahtijevanja plaćanja prijenosom na račun upravitelja www.didakticne-igrace.com (prema fakturi ponude / proforma gdje još vrijedi internetska cijena).

Cijene

Cijene vrijede u trenutku kupnje i nisu unaprijed definirane.

Cijene vrijede u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uvjetima.
Iako se ulažu ogromni napori za pružanjem najsavremenijih i točnih informacija, podaci o cijenama mogu biti netočni. U ovom slučaju, ili ako se cijena predmeta promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti da se povuče od kupnje, dok će istovremeno ponuditelj kupcu ponuditi rješenje koje će ići na obostrano zadovoljstvo.

Ugovor o kupoprodaji između ponuđača i kupca zaključuje se u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu (kupac prima elektroničku poruku o statusu Narudžba je potvrđena). Od ovog trenutka sve su cijene i ostali uvjeti fiksni i vrijede i za davatelja i za kupca.
Ponuditelj izdaje račun kupcu na trajnom mediju s odvojenim artiklima. Kupac je dužan provjeriti ispravnost podataka na računu i obavijestiti prodavatelja o svim pogreškama u roku od osam dana od primitka. Kasniji prigovori na izdane račune ne uzimaju se u obzir.

Posebni uvjeti plaćanja

Neki načini plaćanja podliježu sljedećim posebnim uvjetima:

Prodajni programi stranih dobavljača (Kidkraft, Exit,..) podliježu plaćanju unaprijed ako proizvod nije na zalihi u skladištu poduzeča.

Internet stranici su potrebni kolačići za funkcioniranje. Nastavljanjem gledanja i traženja po stranici slažete se s upotrebom kolačića. Prihvati Zatvori Postavke i informacija

X

Main Menu