Plaćanja i cijene

Načini plaćanja

Internetska stranica za kupovinu www.didakticke-igracke.hr nudi sljedeće načine plaćanja:

gotovinom nakon primitka (primjenjuje se internetska cijena) *,
prijenosom na račun upravitelja www.didakticne-igrace.com (prema računu ponude / predračuna) (primjenjuje se internetska cijena),
* Za pojedinačne narudžbe zadržavamo pravo zahtijevanja plaćanja prijenosom na račun upravitelja www.didakticne-igrace.com (prema fakturi ponude / proforma gdje još vrijedi internetska cijena).

Cijene

Cijene vrijede u trenutku kupnje i nisu unaprijed definirane.

Cijene vrijede u slučaju plaćanja gore navedenim načinima plaćanja, pod gore navedenim uvjetima.
Iako se ulažu ogromni napori za pružanjem najsavremenijih i točnih informacija, podaci o cijenama mogu biti netočni. U ovom slučaju, ili ako se cijena predmeta promijeni tijekom obrade narudžbe, ponuditelj će kupcu omogućiti da se povuče od kupnje, dok će istovremeno ponuditelj kupcu ponuditi rješenje koje će ići na obostrano zadovoljstvo.

Ugovor o kupoprodaji između ponuđača i kupca zaključuje se u trenutku kada ponuditelj potvrdi narudžbu (kupac prima elektroničku poruku o statusu Narudžba je potvrđena). Od ovog trenutka sve su cijene i ostali uvjeti fiksni i vrijede i za davatelja i za kupca.
Ponuditelj izdaje račun kupcu na trajnom mediju s odvojenim artiklima. Kupac je dužan provjeriti ispravnost podataka na računu i obavijestiti prodavatelja o svim pogreškama u roku od osam dana od primitka. Kasniji prigovori na izdane račune ne uzimaju se u obzir.

Posebni uvjeti plaćanja

Neki načini plaćanja podliježu sljedećim posebnim uvjetima:

Prodajni programi stranih dobavljača podliježu plaćanju unaprijed ako proizvod nije na zalihi u skladištu poduzeča.

Izjava o sigurnosti online plaćanja

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

CorvusPay osigurava potpunu tajnost Vaših kartičnih podataka već od trenutka kada ih upišete u CorvusPay platni formular. Platni podaci prosljeđuju se šifrirano od Vašeg web preglednika do banke koja je izdala Vašu karticu. Naša trgovina nikada ne dolazi u kontakt s cjelovitim podacima o Vašoj platnoj kartici. Također, podaci su nedostupni čak i djelatnicima CorvusPay sustava. Izolirana jezgra samostalno prenosi i upravlja osjetljivim podacima, čuvajući ih pri tom potpuno sigurnima. Formular za upis platnih podataka osiguran je SSL transportnom šifrom najveće pouzdanosti. Svi skladišteni podaci dodatno su zaštićeni šifriranjem, korištenjem kriptografskog uređaja certificiranog prema FIPS 140-2 Level 3 standardu. CorvusPay zadovoljava sve zahtjeve vezane uz sigurnost on-line plaćanja propisane od strane vodećih kartičnih brandova, odnosno posluje sukladno normi – PCI DSS Level 1 – najviši sigurnosni standard industrije platnih kartica. Pri plaćanju karticama uvrštenim u 3-D Secure program Vaša banka uz valjanost same kartice dodatno potvrđuje i Vaš identitet pomoću tokena ili lozinke. Corvus Info sve prikupljene informacije smatra bankovnom tajnom i tretira ih u skladu s tim. Informacije se koriste isključivo u svrhe za koje su namijenjene. Vaši osjetljivi podaci u potpunosti su sigurni, a njihova privatnost zajamčena je najmodernijim zaštitnim mehanizmima. Prikupljaju se samo podaci nužni za obavljanje posla sukladno propisanim zahtjevnim procedurama za on-line plaćanje. Sigurnosne kontrole i operativne procedure primijenjene na našu infrastrukturu osiguravaju trenutnu pouzdanost CorvusPay sustava. Uz to održavanjem stroge kontrole pristupa, redovitim praćenjem sigurnosti i dubinskim provjerama za sprječavanje ranjivosti mreže te planskim provođenjem odredbi o informacijskoj sigurnosti trajno održavaju i unaprjeđuju stupanj sigurnosti sustava zaštitom Vaših kartičnih podataka.

Internet stranici su potrebni kolačići za funkcioniranje. Nastavljanjem gledanja i traženja po stranici slažete se s upotrebom kolačića. Prihvati Zatvori Postavke i informacija

X

Main Menu