Potrošač (navedeno se odnosi samo na fizičke osobe koje nabavljaju robu u svrhe izvan svoje profitne djelatnosti) ima pravo obavijestiti tvrtku (e-mail: info@didakticke-igracke.hr) u roku od 14 dana od primitka robe, bez potrebe za obrazloženjem svoje odluke. Rok počinje teći jedan dan od dana prihvaćanja. Jedini trošak koji se potrošaču naplaćuje u vezi s otkazivanjem ugovora jest trošak vraćanja robe (koji se, ako je otpremljen, naplaćuje prema cjeniku dostavne službe i ovisi o tome je li pošiljka / paket / teret). Roba mora biti vraćena prodavatelju u roku od 30 dana nakon što je poslano obavijest o otkazivanju (kupnja).

Potrošač nema pravo odustati od ugovora, u slučaju ugovora čiji je predmet proizvod proizveden prema točnim uputama potrošača, koji je prilagođen njegovim osobnim potrebama, a koji po svojoj prirodi nije prikladan za povrat koji je brzo pokvarljiv ili mu je istekao rok trajanja rok trajanja. Mogućnost odustajanja od ugovora nije moguća pri kupnji proizvoda za koje je plaćanje na predračunu, a kupac ih naručuje na temelju svojih želja.
Robu mora vratiti neoštećenu i nepromijenjenu, osim ako roba nije uništena, neispravna, izgubljena ili se smanji njihova količina bez krivnje potrošača.
Potrošač ne može slobodno koristiti robu dok ne raskine ugovor. Potrošač može pregledati i testirati robu u mjeri koja je potrebna da se utvrdi stvarno stanje. Ispitivanje robe koja odstupa od goreg smatra se upotrebom robe, što znači da potrošač time gubi pravo na odustajanje od ugovora.

Prilikom povlačenja iz ugovora gdje su sredstva korištena s računa www.didakticke-igracke.hr ili promotivnog koda, ta se sredstva smatraju popustom i neće se vratiti (iznos vraćen), niti će se sredstva vratiti na www.didakticke-igracke.hr račun osim ako nije upotrijebljen poklon-certifikat www.didakticke-igracke.hr; smatra se načinom plaćanja i vraća se na korisnički www.didakticke-igracke.hr račun nakon raskida ugovora, a uplaćeni iznos vraća se na TRR korisnika.

Uplate će biti vraćene u najkraćem mogućem roku i najkasnije u roku od 30 dana od primitka obavijesti o odustajanju. Da bi se osigurala točnost, točnost i pravovremenost povrata i osigurala evidencija o uplatama, povrat plaćanja kupcu vrši se isključivo prijenosom na njegov transakcijski račun. Plaćanje u gotovini nije moguće!

Povrat robe koja je primljena tvrtki u roku otkaza ugovora smatrat će se obavijesti o odustajanju od ugovora.

Žalba primljene robe
Ako se prigovor odnosi na oštećenu ambalažu (uzrokovanu prijevozom), reklamirajte je dostavnoj službi tako da ispunite prigovor i obavijestite nas na info@didakticke-igracke.hr. Zajedno s poduzečem koje dostavlja pobrinut ćemo se da se pritužba riješi u najkraćem mogućem roku.

Internet stranici su potrebni kolačići za funkcioniranje. Nastavljanjem gledanja i traženja po stranici slažete se s upotrebom kolačića. Prihvati Zatvori Postavke i informacija

X

Main Menu