Trgovina

 • Kreativna slagalica 2u1 cesta, cesta, 40 elemenata

  Fantastične 2u1 puzzle – poslužit će kao zabavne slagalice, ali i kao staza za vožnju svih dječjih autića. Razvijaju manuelne vještine i kreativnost. Materijal: PVC i guma. Širina slagalice: 8,5 cm Debljina: 3 mm. Broj elemenata: 40.

 • Kostim Elsa Smrznuta plava haljina 120cm

  Dječja haljina od poliestera s pelerinom i šljokicama. Dimenzije: dužina 68cm; širina struka 28cm; duljina rukava 33cm; duljina ogrtača 74cm.

 • Rainbow ombre crna i ljubičasta sintetička kosa

  dostupno: plavuša s tamno ružičastom bojom, Dimenzije: Duljina: 60cm, Debljina pletenice: 8cm

 • Pikado kompatibilan s NERF lanserom od 96 kom.

  Skup strelica kompatibilan s NERF pokretačem. Odgovara većini mekih pušaka. Izrađena od materijala nalik na pjenu. Set: 96 rundi. Boja: plavo-narančasta. Duljina strelice: 7cm. Promjer strelice: 1,2 cm.

 • Pjenasta puzzle podloga za djecu 9 el. crno-ecru 85cm x 85cm x 1cm

  Velika slagalica od pjene sa životinjama koje se mogu ukloniti. Oni će vam omogućiti da naučite imena životinja i boja. Vodootporna pjena olakšat će čišćenje i izolirati od hladnog poda. Zanimljive boje uklopit će se u svaki interijer. Set sadrži 9 slagalica. Dimenzije prostirke: 85x85x1cm.

 • Interaktivna podloga za klavir sa snimkom

  Interaktivna glazbena prostirka sa snimanjem. Djetetu jamči aktivnu zabavu uz zvuk. Otirač ima kontrolu glasnoće u 7 stupnjeva. Igra će razviti osjećaj za ritam, dodir i osjećaj. Napajanje: 3x AA (nije uključeno). dim. prostirke: 109,5×37,5cm.

 • Dvostrani alkoholni markeri u kutiji 80 + stalak

  Set alkoholnih markera. Svaki marker ima dva vrha – tanki i debeli. Slikanje i crtanje je fantastičan način da izrazite svoju kreativnost. Set sadrži: 80 markera, stalak, kutiju. Dužina markera: 15 cm. dim. podmetači: 16x13x3cm.

 • Obrazovna slagalica šarenih montessori kuglica

  Šarena Montessori obrazovna slagalica. Sjajna kombinacija zabave i razvoja! Cilj je razvrstati kuglice u odgovarajuće epruvete. Savršeno razvija manuelne vještine i uči boje. Broj kuglica: 40. Opseg kuglice: 5,5cm. Duljina cijevi: 15,5 cm.

 • Obrazovno drvce, drveni blokovi, staza s loptom

  Zabava je ispustiti loptu s vrha tornja i gledati je kako otpada s drvenog lišća. Paket sadrži: 1 gepek 2x2x19,5cm; 16 listova; 1 baza 8x8cm; 2 kuglice dija. 1,5 cm. Ukupna visina naslagane kule je 21 cm.

 • Puzzle drvena memorijska društvena igra voće i oblici

  Puzzle drvena memorijska društvena igra voće i oblici

  Društvena igra za pamćenje oblika i voća. Igra se sastoji od pamćenja rasporeda slika na kartici, a zatim ih posložite po sjećanju. Uključuje: drvenu ploču za igru, 16 dvostranih blokova, 12 dvostranih karata i pješčani sat. dim. pakiranje: 22×18,5x4cm.

 • Pjenasta puzzle podloga/ogradica za igru 36 kom. dinosauri 143cm x 143cm x1cm

  Pjenasta puzzle podloga/ogradica za igru 36 kom. dinosauri 143cm x 143cm x1cm

  Ogromna slagalica od pjene s dijelovima koji se mogu ukloniti. Mogu biti podloga za igru ili ogradica. Vodootporna pjena olakšat će čišćenje i izolirati od hladnog poda. Zanimljive boje privući će djetetovu pozornost. Sadrži 16 slagalica i 20 okvira. Dimenzije: 143x143x1cm.

 • Umjetnički set kistova za slikanje 10 kom crvene boje

  Umjetnički set kistova za slikanje 10 kom crvene boje

  Sjajan set kistova. Omogućuju preciznu i glatku pokrivenost tijekom lakiranja. Vrhovi su različite debljine što omogućuje preciznu završnicu rada. Materijal: najlonska vuna. Set uključuje: 10 četkica. Duljina četke: 17-19cm.

 • Zvečka, senzorni privjesak, kontrastna sova

  Zvečka, senzorni privjesak, kontrastna sova

  Sjajna čulna čegrtaljka sove. On će ukrasti srce svakog mališana. Različite teksture materijala stimuliraju osjet dodira, a šuštavi elementi stimuliraju osjet sluha. Materijal: poliester. Dužina privjeska: 30 cm. dim. sove: 12x10cm.

 • Žuto terensko vozilo Monster Truck

  Žuto terensko vozilo Monster Truck

  Terensko vozilo Monster Truck. Svidjet će se malom ljubitelju automobila. Pogon i gumene gume čine da automobil svlada svaku prepreku. Igra s autićem razvija manuelne vještine. Narančasta boja. Materijal: plastika. dim. automobili: 9×9,5×8,5cm.

 • Terensko vozilo Monster Truck s plavim i crvenim pogonom

  Terensko vozilo Monster Truck s plavim i crvenim pogonom

  Terensko vozilo Monster Truck. Svidjet će se malom ljubitelju automobila. Pogon i velike gumene gume čine da automobil svlada svaku prepreku. Igra s autićem razvija manuelne vještine. Materijal: plastika. dim. automobili: 9×9,5×8,5cm.

 • Dvostruka školska pernica, kozmetička torbica, roza

  Dvostruka školska pernica, kozmetička torbica, roza

  Odlična dvokomorna vrećica 2u1. Kao pernica, stat će potreban školski pribor. Također će poslužiti kao kozmetička torbica ili vrećica na putovanjima. Ružičasta boja. Materijal: plastika. dim. pernica: 22x7x10cm.

 • Dvostruka školska pernica vrećica kozmetičarka siva

  Dvostruka školska pernica vrećica kozmetičarka siva

  Odlična dvokomorna vrećica 2u1. Kao pernica, stat će potreban školski pribor. Također će poslužiti kao kozmetička torbica ili vrećica na putovanjima. Siva boja. Materijal: plastika. dim. pernica: 22x7x10cm.

 • Školska trostruka pernica, kozmetička torbica 3u1 žuta

  Školska trostruka pernica, kozmetička torbica 3u1 žuta

  Senzacionalna pernica, trostruka vrećica. Odlično djeluje i kao kozmetičarka. Prostrana vrećica sadržavat će sve potrebne stvari. Broj pretinaca: 3 koji se kopčaju patentnim zatvaračima. Boja: žuta. Materijal: poliester. Dim. pernica: 22x5x9cm.

 • Vještina igra 18el klaun balansiranje toranj.

  Vještina igra 18el klaun balansiranje toranj.

  Nevjerojatan balansni toranj napravljen od blokova. Šareni klaunovi svidjet će se svakom djetetu. Igračka vježba koordinaciju, hvatanje i motoričke sposobnosti. Uključuje: 15 šarenih klaunova. Dim. klaun: 7×5,5×1,5 cm.

 • Predškolski ruksak sa šljokicama jednorog duga

  Predškolski ruksak sa šljokicama jednorog duga

  Mali dječji ruksak izrađen od izdržljive plastike. Kopča se patentnim zatvaračem. Ima podesive tregere, ručku i jedan džep. Ukrašen šarenim šljokicama i rogovima jednoroga. Dostupno u zlatu. Dimenzije: 18×19 cm.

 • Edukativna zaštitna prostirka za bebe na dječjem krevetiću

  Edukativna zaštitna prostirka za bebe na dječjem krevetiću

  Prostirka za bebe koja štiti krevetić. Izrađena od šest živopisnih slika, opremljenih ogledalom, šuštavim materijalom i lulom. Obavljaju obrazovnu i kognitivnu funkciju. Savršeno od prvih dana života. Dimenzije: 92 * 15cm.

 • Bib za djecu silikonski bib s naramenicom ružičasti

  Bib za djecu silikonski bib s naramenicom ružičasti

  Vodootporni bib ukrašen likom mačića. Ima praktični džep i podesivu kopču. Naprsnik će zaštititi bebinu odjeću od prljavštine. Višekratni proizvod, jednostavan za čišćenje. Materijal: silikon. Dimenzije: 21x29cm.

 • Maska vodootporna maska za telefon plaže bazen kajak

  Maska vodootporna maska za telefon plaže bazen kajak

  Univerzalna i vodootporna futrola za mobitele, za korištenje do 10m pod vodom, u nju stane telefon do 17x8cm, materijal plastika

 • Knjiga o vodi s markerom, zeleni safari

  Knjiga o vodi s markerom, zeleni safari

  Fantastična bojanka za djecu. Sve što trebate učiniti je napuniti marker vodom kako biste slikama u knjizi dodali boje. Ne morate brinuti o mrljama i prljavštini. Vaše dijete će slikati samo vodom. Dimenzije knjižice: 19 cm x 16 cm x 0,5 cm.

Internet stranici su potrebni kolačići za funkcioniranje. Nastavljanjem gledanja i traženja po stranici slažete se s upotrebom kolačića. Prihvati Zatvori Postavke i informacija

X

Main Menu